Πεντικιούρ

Το πεντικιούρ ως λέξη, αναφέρεται στην επιφανειακή καλλυντική περιποίηση των ποδιών και των νυχιών στα πόδια. Προέρχεται από τις λατινικές λέξεις "pedis"  που σημαίνει "του ποδιού," και "Cura" που σημαίνει "φροντίδα".
Θεωρείται ότι το πεντικιούρ αποτελεί μια καλοκαιρινή συνήθεια. Ωστόσο, το χειμώνα τα πόδια μας χρειάζονται περισσότερη περιποίηση, λόγω των κλειστών παπουτσιών.

  Ένα πεντικιούρ, λοιπόν, στον χώρο μας μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των ασθενειών και διαταραχών των νυχιών, καθώς πραγματοποιείται καθαρισμός των νυχιών. Το πεντικιούρ, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στα νύχια, καθώς εφαρμόζουμε εμβάπτιση των ποδιών σε νερό με αιθέρια έλαια για την ανακούφιση και την πρόληψη των οιδημάτων των ποδιών, παρέχουμε φροντίδα για τους κάλους και αφαιρούμε τα νεκρά κύτταρα από τις πτέρνες. Επιπλέον, μασάζ με άγριο μέλι βάλσαμο για τόνωση της κυκλοφορίας, ενυδατική μάσκα - παραφινόλουτρα είναι τα ιδιαίτερα χρήσιμα και θεραπευτικά μέσα, που εφαρμόζονται στο Beauty Boudoir.

pentikiour2.jpg

Τα πέλματα είναι αυτά, που δέχονται τις πιέσεις από το βάρος του σώματος αλλά και τις δερματικές αλλαγές από τα παπούτσια. Στο Beauty Boudoir οι εξειδικευμένες αισθητικοί μας εφαρμόζουν την παραφίνη, αφού πρώτα περιποιηθούν τα επωνύχια, τα νύχια και τις φτέρνες. Η υφή του δέρματος αλλάζει, αφού το πεντικιούρ παραφίνης το μαλακώνει και το ενυδατώνει. Είναι σημαντικό για γυναίκες και άνδρες να έχουν όμορφα και περιποιημένα άκρα. Με τις θεραπείες αυτές το πόδι και το πέλμα, αναζωογονούνται και "αναπνέουν" καλύτερα, ενώ και η οπτική αισθητική τους βελτιώνεται πολύ.

Συνοπτικά, στον χώρο μας προσφέρονται:

  1. Πεντικιούρ απλό
  2. Πεντικιούρ με ημιμόνιμη βαφή
  3. Περιποίηση κάλων
  4. Περιποίηση φτερνών
  5. Κόψιμο νυχιών

 

Κέντρο Αισθητικής & Περιποίησης Άκρων

Επικοινωνία

Beauty Boudoir

AΠλακούτα & Πρ. Λόφου 101 Α'
Νέο Ηράκλειο 14122

T2102826734

F-

Social Media

 

Search