Μανικιούρ

Η λέξη "μανικιούρ" προέρχεται από τις Λατινικές: "manus" που σημαίνει "Χέρι" και "Cura" που σημαίνει "Φροντίδα". Το μανικιούρ είναι η καλλυντική περιποίηση ομορφιάς για τα νύχια και τα χέρια.

  Τα περιποιημένα χέρια, και άρα τα περιποιημένα νύχια, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της έκφρασης και της αυτοπεποίθησής μας. Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να φροντίζουμε, καθημερινά, τα νύχια μας να είναι καλοφτιαγμένα, σχηματισμένα και βαμμένα, βάση της ιδιαίτερης και ξεχωριστής προσωπικότητάς μας.

manikiour2.jpg

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας και δείτε τα νύχια σας να μεταμορφώνονται σε έργα τέχνης. Εκτός από την περιποίησή τους, αποτυπώνουμε τα πιο funky, διασκεδαστικά και ανατρεπτικά σχέδια ή προσθέτουμε ακόμα μεγαλύτερη λάμψη με glitter ή στρασάκια. Είτε είστε fun της nail art, είτε προτιμάτε το απλό, αλλά all time classic γαλλικό μανικιούρ, σε εμάς θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

  Η βασική προϋπόθεση όμως για ένα άψογο μανικιούρ ή πεντικιούρ είναι η τέλεια βάση, δηλαδή τα χέρια ή τα πόδια σας. Στο Beauty Boudoir φροντίζουμε τα άκρα σας με ειδικές θεραπείες, επανορθωτικό μανικιούρ ή πεντικιούρ ή nails spa. Εφαρμόζουμε αναζωογονητικές κρέμες και scrub, που κάνουν βαθιά απολέπιση και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, απαλύνουν και σταδιακά εξαφανίζουν κάλους και σκληρύνσεις και αφήνουν το δέρμα σας εξαιρετικά απαλό.

  Στο Beauty Boudoir η διαδικασία διαρκεί 1 ώρα με ιδιαίτερη εργασία από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα σχέδια και αποχρώσεις, από στρογγυλεμένα νύχια, τετράγωνα με σχέδια, nude αποχρώσεις και πολλές άλλες. Επιπλέον, εφαρμόζουμε ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ, που διαρκεί έως και 15 ημέρες.

 

Κέντρο Αισθητικής & Περιποίησης Άκρων

Επικοινωνία

Beauty Boudoir

AΠλακούτα & Πρ. Λόφου 101 Α'
Νέο Ηράκλειο 14122

T2102826734

F-

Social Media

 

Search