Ημιμόνιμο μανικιούρ - πεντικιούρ

Ημιμόνιμο μανικιούρ - πεντικιούρ

Η ημιμόνιμη βαφή αποτελεί τη νέα τάση της μόδας στα νύχια. Άπειρα χρώματα με τη βοήθεια λάμπας led δίνουν ένα όμορφο αποτέλεσμα, που διαρκεί περισσότερο από ένα απλό μανό. Η ημιμόνιμη βαφή μπορεί να παραμείνει στο νύχι έως και 15 μέρες.

  Το ημιμόνιμο μανικιούρ κερδίζει διαρκώς έδαφος τα τελευταία χρόνια και πολλές γυναίκες πλέον το προτιμούν έναντι του απλού μανικιούρ.

pentikiourmanikiour.jpg

Γιατί λέγεται «ημιμόνιμο»;

  Κατ’ αρχάς πρέπει να διευκρινίσω ότι ο όρος «ημιμόνιμο» δεν είναι ο πλέον δόκιμος. Και αυτό γιατί ένα προϊόν θεωρείται «ημιμόνιμης διάρκειας». Το «ημιμόνιμο βερνίκι» ζει για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του νυχιού. Με την ίδια λογική βέβαια, τα τεχνητά νύχια (gel, ακρυλικό, κλπ) λέγονται επίσης «ημιμόνιμα» ή «μόνιμα».

  Ο όρος «ημιμόνιμο» είναι Ελληνικής καταγωγής. Στα αγγλικά, το ίδιο προϊόν λέγεται «Gel Polish», αφού περιγράφει ακριβώς αυτό που είναι. Το ημιμόνιμο βερνίκι διαρκεί για 2-3 εβδομάδες στα νύχια σας και τα διατηρεί περιποιημένα σαν να είναι φρεσκοβαμμένα (σίγουρα παίζει ρόλο και ο τύπος του νυχιού π.χ. πόσο σκληρά ή λεπτά είναι).

Πλεονεκτήματα

Α. Διάρκεια

  Ο βασικός λόγος που το προτιμούν οι γυναίκες είναι η διάρκειά του. Το ημιμόνιμο μανικιούρ μπορεί να κρατήσει ακόμη και 20 μέρες αν προσέχετε τα νύχια σας και αποφεύγετε τις έντονες δουλειές.

Β. Γρήγορο στέγνωμα

  Όταν κάνετε ημιμόνιμο μανικιούρ τα χέρια μπαίνουν στο ειδικό φουρνάκι που πολυμερίζει (ψήνει όπως λέμε) το βερνίκι. Μόλις τα βγάλετε το υλικό έχει σταθεροποιηθεί και δεν χρειάζεται να περιμένετε για να στεγνώσει.

Γ. Έντονο αποτέλεσμα

  Λόγω των ειδικών βερνικιών που χρησιμοποιούνται και του τζελ που μπαίνει ως τελευταίο στρώμα, το χρώμα του βερνικιού είναι πιο έντονο και πιο γυαλιστερό, και έτσι το αποτέλεσμα είναι αισθητικά άρτιο.

Δ. Προστασία

Άλλο ένα θετικό είναι ότι προστατεύει τα νύχια από το ξεφλούδισμα και δεν σπάνε, ενώ τα βοηθάει να μεγαλώνουν πιο γρήγορα.

 

Κέντρο Αισθητικής & Περιποίησης Άκρων

Επικοινωνία

Beauty Boudoir

AΠλακούτα & Πρ. Λόφου 101 Α'
Νέο Ηράκλειο 14122

T2102826734

F-

Social Media

 

Search