Αδυνάτισμα

Έχετε πάρει βάρος και βλέπετε το σώμα σας να αλλάζει;

  Οι νέες θεραπείες αδυνατίσματος θα σας βοηθήσουν να χάσετε πόντους από τα σημεία που θέλετε και να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά. Ωστόσο, για να νικήσετε τα λιποκύτταρα, θα πρέπει να δουλέψετε με σύστημα. Θυμηθείτε η αναγέννηση του σώματος αρχίζει από την αναγέννηση του νου. Το θέμα δεν είναι απλώς να χάσετε κιλά και πόντους, αλλά να μην καταλήξετε με ένα πλαδαρό σώμα. Το αδυνάτισμα θα πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην διακινδυνέψετε την υγεία σας και το σώμα σας να διατηρηθεί σφριγηλό και νεανικό. Οι θεραπείες αδυνατίσματος που εφαρμόζουμε στο ινστιτούτο μας, χαρακτηρίζονται ως θεραπείες νέας γενιάς και αποτελούν μία ολοκληρωμένη επαναστατική πρόταση αναζωογόνησης.

adynatisma.jpg

Οι θεραπείες αδυνατίσματος συνδυάζονται με ιατρική και διατροφική παρακολούθηση για μακροχρόνια και άψογα αποτελέσματα! Αδυνάτισμα, σύσφιξη, ενυδάτωση, απολέπιση είναι μόνο μερικές απο τις εφαρμογές μας. Σε συνεργασία με την διατροφολόγο καταρτίζονται προγράμματα αδυνατίσματος και προγράμματα κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.

Τα προϊόντα μας

  Ό,τι  πιο σύγχρονο διαθέτει η κοσμετολογία, χωρίς Paraben, άρωμα, ζωϊκά στοιχεία για αποφυγή δυσανεξίας και άριστα αποτελέσματα.

  Όλες οι υπηρεσίες αισθητικής, ιατρικής αισθητικής και ιατρικών εφαρμογών αφορούν και το αντρικό κοινό! Οι θεραπείες προσαρμόζονται στις ανάγκες του σώματος και του προσώπου, για τα οποία χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα επαγγελματικά υψηλής ποιότητας προϊόντα! Η υγεία και η ομορφιά δεν έχουν φύλο και στο Beauty Boudoir τις χαρίζουμε απλόχερα σε όλους!

 

Κέντρο Αισθητικής & Περιποίησης Άκρων

Επικοινωνία

Beauty Boudoir

AΠλακούτα & Πρ. Λόφου 101 Α'
Νέο Ηράκλειο 14122

T2102826734

F-

Social Media

 

Search