Αδυνάτισμα

Οι νέες θεραπείες αδυνατίσματος θα σας βοηθήσουν να χάσετε πόντους από τα σημεία που θέλετε και να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά. Ωστόσο, για να νικήσετε τα λιποκύτταρα, θα πρέπει να δουλέψετε με σύστημα. Το αδυνάτισμα θα πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην διακινδυνέψετε την υγεία σας και το σώμα σας να διατηρηθεί σφριγηλό και νεανικό. Οι θεραπείες αδυνατίσματος συνδυάζονται με ιατρική και διατροφική παρακολούθηση για μακροχρόνια και άψογα αποτελέσματα! Αδυνάτισμα, σύσφιξη, ενυδάτωση, απολέπιση είναι μόνο μερικές απο τις εφαρμογές μας. Σε συνεργασία με την διατροφολόγο καταρτίζονται προγράμματα αδυνατίσματος και προγράμματα κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.

Περισσότερα

Κυτταρίτιδα

Με τον όρο κυτταρίτιδα αναφερόμαστε στην ανομοιογενή εναπόθεση νερού και λίπους στο δέρμα και στoν υποδόριο (λιπώδη) ιστό, που συνοδεύεται από σοβαρή διαταραχή της αιματικής μικροκυκλοφορίας και της οξυγόνωσης των ιστών. Αυτό το φαινόμενο του επιφανειακά παγιδευμένου λίπους οδηγεί στην αύξηση της πτύχωσης του δέρματος το οποίο αποκτά διαφορετική σύσταση, χάνει τη λεία του όψη και θυμίζει “φλοιό πορτοκαλιού”.

Περισσότερα

Σύσφιξη

Η σύσφιξη σώματος αποτελεί έναν από τους δυσκολότερους τομείς στην αισθητική. Οι θεραπείες σύσφιξης που εφαρμόζουμε στο Beauty Boudoir, έχουν πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μηχανήματα νέας γενιάς και καλλυντικά τελευταίας τεχνολογίας χρησιμοποιούνται συνδυαστικά προκειμένου να πετύχετε την απώλεια κιλών και πόντων τοπικά.

Περισσότερα

Μασάζ

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Beauty Boudoir χρησιμοποιεί ευεργετικά αιθέρια έλαια που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της απόλυτης χαλάρωσης και στην κατάκτηση της σωματικής και εγκεφαλικής ευεξίας. Εάν αναζητάτε μια αγχολυτική διαδικασία που θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το στρες της καθημερινότητας, τότε το μασάζ είναι σίγουρα μια απάντηση. Κατά τη διάρκεια της εργασίας το σώμα μας γίνεται πόλος έλξης άγχους με αποτέλεσμα τη συσσώρευσή όλης της αρνητικής ενέργειας σε περιοχές όπως η πλάτη, οι ώμοι ή τα πόδια. Εμείς μπορούμε παρέα να καταπολεμήσουμε όλα τα φορτία που επιβαρύνουν τον οργανισμό μέσω μασάζ.

Περισσότερα

Μεσοθεραπεία Σώματος

Η μεσοθεραπεία είναι μια ιατρική τεχνική πολλαπλών ενέσεων (μικροενέσεων), μικροσκοπικών ποσοτήτων φαρμακευτικών ουσιών, φυσικών εκχυλισμάτων, βιταμινών, ομοιοπαθητικών παραγόντων και άλλων βιοδραστικών εκδόχων στο μεσόδερμα. Το μεσόδερμα από την εμβρυική ηλικία εξελίσσεται στην μεσαία στιβάδα του δέρματος.

Περισσότερα

 

Κέντρο Αισθητικής & Περιποίησης Άκρων

Επικοινωνία

Beauty Boudoir

AΠλακούτα & Πρ. Λόφου 101 Α'
Νέο Ηράκλειο 14122

T2102826734

F-

Social Media

 

Search