Θεραπεία Ματιών

Τα μάτια μας είναι αναμφισβήτητα το πιο εκφραστικό μέσο που διαθέτουμε για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας. Η κούραση όσο περνούν τα χρόνια και οι εξωτερικές επιδράσεις που υφίσταται προκαλούν μια χαλάρωση στο δέρμα ενώ οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι μαύροι κύκλοι και οιδήματα αρχίζουν να εμφανίζονται. Επίσης, το δέρμα στην περιοχή γύρω από τα μάτια είναι περίπου τέσσερις φορές πιο λεπτό από το υπόλοιπο δέρμα οπότε είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε κατάλληλα προϊόντα και θεραπείες ώστε να προλάβουμε αλλά και να θεραπεύσουμε τα προβλήματα αυτής της περιοχής.

  Η θεραπεία της περιοχής των ματιών έχει σαν στόχο να περιορίσει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, καθώς επίσης και να συμβάλλει στην πρόληψη και λείανση των ρυτίδων έκφρασης. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη μείωση κατακράτησης υγρών στην περιοχή, την αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας και της λεμφικής παροχέτευσης και τη σύσφιξη της ευαίσθητης αυτής περιοχής.

therapeia-mation.jpg

Εκτός από την επιλογή κατάλληλων προϊόντων που θα χρησιμοποιήσουμε, η οποία πρέπει να είναι ανάλογη με την ηλικία και τα προβλήματα κατά περίπτωση, είναι πολύ σημαντικός και ο τρόπος με τον οποίο θα τα χρησιμοποιήσουμε.

  Στο Beauty Boudoir, σας προτείνουμε μοναδικές θεραπείες ματιών για να διώξετε την κούραση και την φθορά του χρόνου γύρω από τα μάτια σας, και να αποκτήσετε βλέμμα που αντανακλά λάμψη και φωτεινότητα, σε όλο το πρόσωπο!

 

Κέντρο Αισθητικής & Περιποίησης Άκρων

Επικοινωνία

Beauty Boudoir

AΠλακούτα & Πρ. Λόφου 101 Α'
Νέο Ηράκλειο 14122

T2102826734

F-

Social Media

 

Search