Σχιματισμός φρυδιών

Ο σχηματισμός των φρυδιών είναι σημαντικός για την αρμονία του προσώπου. Το σχήμα, το πάχος και το μήκος των φρυδιών πρέπει να είναι ανάλογο με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου, αλλά και με  βάση την ηλικία και την προσωπικότητα του ατόμου. Αυτό γιατί τα φρύδια μπορεί να δίνουν έναν τόνο ρομαντικό ή αυστηρότητας, να αναδεικνύουν την κομψότητα ή να παραπέμπουν σε ένα πιο αθλητικό ή και ανέμελο παρουσιαστικό που μπορεί να έχει μια γυναίκα.

  Σε κάθε περίπτωση τα καλοσχηματισμένα φρύδια αναδεικνύουν χαρακτηριστικά του προσώπου, δυναμώνουν το βλέμμα και διευκολύνουν το μακιγιάζ. Επιπλέον αν τα φρύδια έχουν σχηματιστεί σωστά, μπορούν να ξεγελάσουν και να καλύψουν ατέλειες όπως τα αραιά μάτια, μια φαρδιά μύτη να τη βοηθήσουν να φανεί λεπτότερη, σε ένα στρόγγυλο πρόσωπο να δώσουν “γωνίες” ή σε ένα αυστηρό πρόσωπο με γωνίες μπορούν να δώσουν καμπύλες για να γλυκάνει η φυσιογνωμία του προσώπου.

sxhm-fridiwn.jpg

Στο Beauty Boudoir θα σας προτείνουμε το κατάλληλο σχήμα φρυδιών για το πρόσωπο σας, αφού λάβουμε υπόψιν όλες τις παραμέτρους, το σχήμα του προσώπου σας, την απόσταση των ματιών σας, την πυκνότητα του υπάρχοντος φρυδιού, το στυλ και την εικόνα που θέλετε να βγάλετε σύμφωνα με την προσωπικότητά σας και μαζί θα αποφασίσουμε τι σας ταιριάζει περισσότερο.

  Τα φρύδια μπορούν να καθαριστούν με κερί ή τσιμπιδάκι. Η μέθοδος που θα επιλέξουμε έχει σχέση με την πυκνότητα των φρυδιών σας. Η αισθητικός θα σας ενημερώσει για την τεχνική που σας ταιριάζει.

 

Κέντρο Αισθητικής & Περιποίησης Άκρων

Επικοινωνία

Beauty Boudoir

AΠλακούτα & Πρ. Λόφου 101 Α'
Νέο Ηράκλειο 14122

T2102826734

F-

Social Media

 

Search