Μόνιμη αποτρίχωση - IPL

Μόνιμη αποτρίχωση - IPL

Για μόνιμη απομάκρυνση τριχών σε μεγάλες επιφάνειες υπάρχει δυνατότητα φωτοθερμόλυσης - ΙΡL (με το μηχάνημα νέας τεχνολογίας ΕLΟS) (για πόδια, μπικίνι, χέρια). Ωστόσο μπορεί να εφαρμοστεί και σε μικρότερες περιοχές εφ’ όσον η τρίχα έχει σκούρο χρώμα (μελανίνη).

Η μόνιμη Αποτρίχωση με IPL:

  Η φωτοαποτρίχωση χρησιμοποιεί ένα πολυχρωματικό παλμικό φως για να καταστρέψει τον τριχικό θύλακα. Στο Beauty Boudoir οι εξειδικευμένοι αισθητικοί, θα επιλέξουν το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς ανάλογα, με το χρώμα της τρίχας, τη διάμετρο της, τη περιοχή που βρίσκεται και τον τύπο του δέρματος ώστε να επιτύχουμει το μέγιστο αποτέλεσμα.

apotrix-monimi-ipl.jpg

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, χωρίς βελόνες. Υπάρχει μόνο ένας επίπεδος κρύσταλλος σε σχήμα ορθογώνιου παραλληλόγραμμου που ακουμπά στην επιδερμίδα και απελευθερώνει φως. Το μόνο που αισθάνεστε είναι μια μικρή θερμότητα.

  Δεν χρειάζεται τοπική αναισθησία. Λόγω της μεγάλης έκτασης που έρχεται σε επαφή ο κρύσταλλος με την επιδερμίδα είναι μια πολύ γρήγορη μέθοδος ακόμα και για τα πόδια ή τη πλάτη.

  Κλινικές μελέτες έχουν δείξει πως η φωτοαποτρίχωση μειώνει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα κατά 70% - 80% αφήνοντας μόνο το χνούδι. Επίσης σε άτομα που με τις άλλες μεθόδους παρουσίαζαν ψευδοθυλακίτιδα, έχει άριστα αποτελέσματα. Μειώνει τις κοκκινίλες που συνοδεύουν το «γύρισμα» τον τριχών στην επιδερμίδα.

  Υπάρχουν ελάχιστες παρενέργειες όπως φωτοαλλεργία σε άτομα που έχουν προδιάθεση. Επίσης δεν επιτρέπεται σε εγκύους και σε άτομα που κάνουν λήψη φαρμάκων που μπορεί να προκαλέσουν φωτοδερματίτιδα. Πρέπει να αποφεύγεται η φωτοαποτρίχωση όπως και το LASER τους καλοκαιρινούς μήνες που η επιδερμίδα μαυρίζει.

 

Κέντρο Αισθητικής & Περιποίησης Άκρων

Επικοινωνία

Beauty Boudoir

AΠλακούτα & Πρ. Λόφου 101 Α'
Νέο Ηράκλειο 14122

T2102826734

F-

Social Media

 

Search