Υπηρεσίες

Αποτρίχωση <span> με Ηλεκτρόλυση </span>
Αποτρίχωση με Ηλεκτρόλυση
Ανώδυνη αποτρίχωση προσώπου, με σύγχρονο μηχάνημα ηλεκτρόλυσης, για μεμονωμένες τρίχες ή χνούδι.
Ενζυμική <span> Αποτρίχωση
Ενζυμική Αποτρίχωση
Είναι μέθοδος που απομακρύνει με ειδικό κερί την τριχοφυΐα, στη συνέχεια γίνεται διείσδυση κερατολυτικών ενζύμων μέσω ενός συγκεκριμένου μηχανήματος.
Μόνιμη <span> Αποτρίχωση (IPL) </span>
Μόνιμη Αποτρίχωση (IPL)
Για μόνιμη απομάκρυνση τριχών σε μεγάλες επιφάνειες υπάρχει δυνατότητα φωτοθερμόλυσης - ΙΡL (με το μηχάνημα νέας τεχνολογίας ΕLΟS) για πόδια, μπικίνι και χέρια.

Γιατί Εμάς

Αποτρίχωση με σύγχρονες μεθόδους

Διαθέτουμε μια ομάδα άρτια εκπαιδευμένη στις νέες τεχνολογίες.

Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Υπηρεσίες αισθητικής υψηλού επιπέδου

apotrixosi-1-1.jpg

Τύποι Αποτρίχωσης

Χρησιμοποιούμε μια λεπτή σαν τρίχα βελόνα, ασημένια ή χρυσή, την οποία  περνάμε μέσα στον θύλακο της τρίχας και φτάνουμε μέχρι την ρίζα της.  Στην συνέχεια  με την χρήση ηλεκτρισμού, καταστρέφουμε - εξαχνώνουμε τη ρίζα. Η τρίχα απομακρύνεται χωρίς αντίσταση με  τσιμπιδάκι.
Είναι μέθοδος που απομακρύνουμε με ειδικό κερί την τριχοφυΐα και στη συνέχεια γίνεται διείσδυση κερατολυτικών ενζύμων μέσω ενός συγκεκριμένου μηχανήματος. Αυτά τα ένζυμα μειώνουν την ικανότητα του θύλακα να παράγει νέες τρίχες. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα σε όλες τις περιοχές.
Η φωτοαποτρίχωση χρησιμοποιεί ένα πολυχρωματικό παλμικό φως για να καταστρέψει τον τριχικό θύλακα. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, χωρίς βελόνες. Υπάρχει μόνο ένας επίπεδος κρύσταλλος σε σχήμα ορθογώνιου παραλληλόγραμμου που ακουμπά στην επιδερμίδα και απελευθερώνει φως. Το μόνο που αισθάνεστε είναι μια μικρή θερμότητα.
bottom-logo.png

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε εσάς που επιθυμείτε να ανανεώνετε την εικόνα σας.

Προσφέρουμε υπηρεσίες αισθητικής υψηλού επιπέδου. Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και μία ομάδα άριστα εκπαιδευμένη στις νέες τεχνικές θεραπείας.

 

Κέντρο Αισθητικής & Περιποίησης Άκρων

Επικοινωνία

Beauty Boudoir

AΠλακούτα & Πρ. Λόφου 101 Α'
Νέο Ηράκλειο 14122

T2102826734

F-

Social Media

 

Search