Μεσοθεραπεία Σώματος

Η μεσοθεραπεία είναι μια ιατρική τεχνική πολλαπλών ενέσεων (μικροενέσεων), μικροσκοπικών ποσοτήτων φαρμακευτικών ουσιών, φυσικών εκχυλισμάτων, βιταμινών, ομοιοπαθητικών παραγόντων και άλλων βιοδραστικών εκδόχων στο μεσόδερμα. Το μεσόδερμα από την εμβρυική ηλικία εξελίσσεται στην μεσαία στιβάδα του δέρματος (χόριο).

  Αποτελεί μια επαναστατική ιατρική πράξη παγκόσμιας εμβέλειας και ταυτόχρονα μη επεμβατική λύση σε πληθώρα αισθητικών προβλημάτων όπως:

  • Αντιμετώπιση ρυτίδων.
  • Ηλικιακή γήρανση δέρματος και φωτογήρανση (ανάπλαση προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ, χεριών).
  • Κυτταρίτιδα.
  • Ανεπιθύμητο τοπικό πάχος.
  • Ανελαστικότητα δέρματος (σύσφιξη).
  • Ραβδώσεις (ραγάδες).
-.jpg
Η ασφάλεια της μεσοθεραπείας έχει αποδειχθεί εδώ και δεκαετίες, καθώς εφαρμόζεται πάνω από 60 χρόνια. Μετά την συνεδρία, ο ενδιαφερόμενος θα παρατηρήσει μια ερυθρότητα τοπικά στην περιοχή όπου έγινε η έγχυση των ουσιών, η οποία όμως θα υποχωρήσει μετά από λίγες ώρες. Τυχόν μελανιές τοπικά εμφανίζονται πιο σπάνια, αλλά και αυτές υποχωρούν μετά από λίγο διάστημα.

  Η μεσοθεραπεία είναι ασφαλής εφόσον ο αισθητικός χρησιμοποιεί εγκεκριμένα σκευάσματα για την θεραπεία σώματος. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία θεωρείται ανεκτή θεραπεία. Στις άλλες περιπτώσεις όπου η διαδικασία γίνεται χωρίς ενέσεις, ο πόνος είναι από ελάχιστος έως μηδενικός.

Η τιμή της μεσοθεραπείας διαφοροποιείται ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. 

 

Κέντρο Αισθητικής & Περιποίησης Άκρων

Επικοινωνία

Beauty Boudoir

AΠλακούτα & Πρ. Λόφου 101 Α'
Νέο Ηράκλειο 14122

T2102826734

F-

Social Media

 

Search