Φυτικό Peeling

To φυτικό peeling, με φυσικό και ασφαλή τρόπο, αναπλάθει το δέρμα και απομακρύνει τις βλάβες του. Ωφελεί σε ποικίλες δερματικές αλλοιώσεις, όπως ακμή, ουλές και σημάδια, διευρυμένοι πόροι, ρυτίδες, πανάδες, χαλάρωση προσώπου. Απομακρύνει τις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος απόλυτα ελεγχόμενα και συμβάλλει στη διέγερση των ιστών για παραγωγή κολλαγόνου καθώς τα μικρομοριακού βάρους βότανα που περιέχει διεισδύουν σε βάθος.

  Το βαθύ φυτικό πήλινγκ προσώπου (phytopeeling), είναι πήλινγκ 2ου βαθμού, που η δράση του φτάνει ως τη κοκκώδη στιβάδα του δέρματος.  Αποτελεί, μαζί με το ήπιο χημικό πήλινγκ «ισχυρό όπλο» στα χέρια των αισθητικών λόγω της βαθύτερης δράσης του σε σχέση με τα επιφανειακά πήλινγκ.

fytiko-peeling.jpg

Βαθύ peeling σημαίνει η απομάκρυνση των ανώτερων στρώσεων της κερατίνης της επιδερμίδας, βαθύς καθαρισμός σμήγματος μέχρι τα στόμια των σμηγματογόνων αδένων, λέπτυνση των μεγάλων πόρων, μείωση των ουλών, μαλάκωμα ή και απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων, ομαλοποίηση του ανάγλυφου δέρματος, απαλλαγή από επιφανειακές κηλίδες και άλλες χρωματικές ανωμαλίες. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την αποδιοργάνωση της επιδερμίδας λόγω ακμής, υπερβολικής λιπαρότητας, δυσχρωμιών, χαλάρωσης ή ρυτίδων. Ενεργοποιεί τη δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης και το δέρμα αποκτά λάμψη, καθαρότητα και φωτεινότητα.

  Το phytopeeling είναι μια ισχυρή θεραπεία βαθιάς απολέπισης με βότανα, θαλάσσια φυτά, ορυκτά ένζυμα και βιταμίνες σε μορφή σκόνης. Αποτελεί μια φυσική και βιολογική μέθοδο για απαλότερη, καθαρότερη και δροσερότερη επιδερμίδα.

  Εφαρμόζοντας ειδικό μασάζ και εξαιτίας των φυτοκρυστάλλων που περιέχουν τα βότανα ακολουθεί απολέπιση των εξωτερικών στρωμάτων του δέρματος επιταχύνοντας έτσι την αναγέννηση των κυττάρων. Η απολέπιση είναι ελεγχόμενη και ήπια. Η νέα επιδερμίδα είναι εμφανώς βελτιωμένη. Η όψη της είναι καθαρή και νεανική απαλλαγμένη από ανοιχτούς πόρους, σημάδια, επιφανειακές κηλίδες και άλλες χρωματικές ανωμαλίες. Θεραπεία ιδανική για την εξισορρόπηση των επιπέδων λιπαρότητας και την αποκατάσταση των φυσικών επιπέδων ενυδάτωσης.

 

Κέντρο Αισθητικής & Περιποίησης Άκρων

Επικοινωνία

Beauty Boudoir

AΠλακούτα & Πρ. Λόφου 101 Α'
Νέο Ηράκλειο 14122

T2102826734

F-

Social Media

 

Search