Προφίλ

Προφίλ

  Το Beauty Boudoir είναι ένα κέντρο Αισθητικής - Αποτρίχωσης. Η αισθητικός κ. Μαρία Πλέσσα και οι συνεργάτες της προσφέρουν υπηρεσίες αισθητικής υψηλού επιπέδου στο χώρο της υγείας, της αισθητικής και της ομορφιάς έχοντας ως θεμελιώδη φιλοσοφία την τοποθέτηση των αναγκών της γυναίκας ως πρωταρχικό και βασικό στόχο.

  Οι σύγχρονες μέθοδοι σε συνδυασμό με προηγμένα μηχανήματα και υλικά μπορούν να εγγυηθούν την απόλυτη επιτυχία και άριστα αποτελέσματα για κάθε θεραπεία. Έχοντας ως άξονα το εξειδικευμένο προσωπικό μας έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε πλήρεις και εξατομικευμένες θεραπείες.

  Πιστεύουμε ότι το σώμα είναι ο ναός της ψυχής και για αυτό το λόγο, οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών θεωρώντας κάθε γυναίκα μοναδική. Σε κάθε περίπτωση επιλέγεται και δομείται μια «στρατηγική» θεραπειών για ολοκληρωμένο, διαρκείς και λαμπερό αποτέλεσμα.

  Με πολύ αγάπη για αυτό που κάνουμε και με σεβασμό σε σας, τους πελάτες μας, δουλεύουμε με τα χέρια, την καρδιά και το μυαλό, για να βελτιώσουμε την δική σας εμφάνιση.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε εσάς που επιθυμείτε να ανανεώνετε την εικόνα σας.

 

Κέντρο Αισθητικής & Περιποίησης Άκρων

Επικοινωνία

Beauty Boudoir

AΠλακούτα & Πρ. Λόφου 101 Α'
Νέο Ηράκλειο 14122

T2102826734

F-

Social Media

 

Search